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[]« 2 cocta » (par P. Carpentier, 1766), dans du Cange, et al., Glossarium mediae et infimae latinitatis, éd. augm., Niort : L. Favre, 1883‑1887, t. 2, col. 385c. http://ducange.enc.sorbonne.fr/COCTA2
2. COCTA, Ital. Cotta, Coctio furnaria, Gall. Cuitte, fournée. Stat. Massil. lib. 1. cap. 42. art. 4 :
Quod postquam universum panem illius Coctæ infurnaverint (fornarii) non recedant a furno ; sed ibi maneant,... causa custodiendi et bene coquendi panem.
Stat. Vercel. lib. 1. pag. 15. r°. :
Teneatur potestas Vercellarum facere fieri quolibet anno, sumptibus communis, cereum unum librarum decem ceræ et ipsum offerre ecclesiæ B. Francisci in festo ipsius sancti ad missam in mane, et starium unum boni et puri vini veteris et Coctam unam panis albi de frumento quartaronorum sex.
Vide infra Coctia 1.