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[]« Grignolosus » (par P. Carpentier, 1766), dans du Cange, et al., Glossarium mediae et infimae latinitatis, éd. augm., Niort : L. Favre, 1883‑1887, t. 4, col. 112a. http://ducange.enc.sorbonne.fr/GRIGNOLOSUS
GRIGNOLOSUS, ut mox Grigulosus. Vide supra Gramigna. Stat. Astæ collat. 7. cap. 50. pag. 23. r° :
Insuper quod ipsi non vendent vel vendi facient carnes Grignolosas in becharia sive in mercato.
Nostris Grignette, Panis frustulum, in Lit. remiss. ann. 1454. ex Reg. 184. Chartoph. reg. ch. 488 :
A laquelle fille le suppliant avoit accoustumé de donner des Grignettes de pain, quant il tiroit le pain hors du four. Gouyaulx
vero appellantur farinæ subactæ frustula, quæ ex mactra raduntur, in aliis Lit. ann. 1483. ex Reg. 209. ch. 294 :
Pour faire du pain de brode, le suppliant a meslé du segle avecques des Gouyaulx du pain blanc, ainsi qu'il est accoustumé de faire en leur mestier de boulengier.