« »
 
[]« Biscota » (par C. du Cange, 1678), dans du Cange, et al., Glossarium mediae et infimae latinitatis, éd. augm., Niort : L. Favre, 1883‑1887, t. 1, col. 667a. http://ducange.enc.sorbonne.fr/BISCOTA
BISCOTA. Statuta Veronensia lib. 4. c. 33 :
Nec aliquod vas calcinatorium, seu moltirorum, nec Biscotarum ponere, etc.
P. Carpentier, 1766.
Vel potius Biscottus, adject. Recoctus, Ital. Biscottato. Stat. Placent. lib. 6. fol. 67. v° :
Teneantur (fornasarii) separare cuppos quadrellos et tavellas cottas a Biscottis, et Biscottas non vendant pro cottis, etc.
Hist. Fr. Sfortiæ ad ann. 1455. apud Murator. tom. 21. Script. Ital. col. 680 :
Quamquam Alphonsus ex Neapoli triremibus pane Biscotto, quem vocant, et hordeo.... Picinium ipsum juvare non desistebat.