« »
 
[]« Sausa » (par les Bénédictins de St. Maur, 1733–1736), dans du Cange, et al., Glossarium mediae et infimae latinitatis, éd. augm., Niort : L. Favre, 1883‑1887, t. 7, col. 319b. http://ducange.enc.sorbonne.fr/SAUSA
SAUSA, Condimentum, Gallice Sauce. Statuta Astens. Collat. 11. cap. 96. fol. 35 :
Ordinatum est quod aliqua persona non utatur ayrazio pro Sausa facienda, vel aliqua alia re, nisi hoc fecerit de suis uvis.
Vide Salsa 1. Hinc
les Bénédictins de St. Maur, 1733–1736.
Sausaria, Disculus in quo Sausæ reponuntur, Gall. Sauciere. Charta ann. 1405. apud Rymer. tom. 8. pag. 384 :
Quinque duodenas discorum, tres duodenas et octo Sausarias de peutre.
Vide Saucer.