«
Sausa » (par les Bénédictins de St. Maur, 1733–1736), dans
du Cange,
et al.,
Glossarium mediae et infimae latinitatis, éd. augm., Niort : L. Favre, 1883‑1887, t. 7, col. 319b.
http://ducange.enc.sorbonne.fr/SAUSA
SAUSA, Condimentum, Gallice
Sauce. Statuta Astens. Collat. 11. cap. 96. fol. 35 :
Ordinatum est quod aliqua persona non utatur ayrazio pro Sausa facienda, vel
aliqua alia re, nisi hoc fecerit de suis uvis.
Vide
Salsa 1. Hinc
les Bénédictins de St. Maur, 1733–1736.
Sausaria, Disculus in quo
Sausæ reponuntur, Gall.
Sauciere. Charta ann. 1405.
apud Rymer. tom. 8. pag. 384 :
Quinque duodenas discorum, tres duodenas et octo
Sausarias de peutre.
Vide
Saucer.